>Theory U onder de loep

>Zoals u wellicht weet, schrijf ik een column voor Meso Magazine. Aan die column wil ik een nieuwe draai gaan geven. Onder de titel Wassink 2.0 zoek ik naar een manier om theorie en praktijk met elkaar te verbinden en hierover met lezers de dialoog aan te gaan. Daarvoor combineer ik de column met een nieuw weblog. Of die combinatie de juiste vorm is, moet nog blijken, maar niet voor niets is het een experiment.

Ik hou dat andere weblog gescheiden van dit weblog, omdat ik me hier een breder scala aan onderwerpen permitteer. Dan hoeven mensen die alleen in de onderwerpen van het weblog geïnteresseerd zijn, niet te zoeken.

Mijn eerste bijdrage-nieuwe stijl verscheen twee weken geleden. Hierin leg ik de ‘Theory U’ van Otto Scharmer onder de loep, zie aldaar voor meer informatie. Ik ben erg benieuwd naar reacties van mensen die al (veel) met Theory U gewerkt hebben. Die reacties wil ik verwerken in een volgende column voor Meso. Reacties mogen komen via mail (heb er al enkele gehad, dank!), of via het weblog zelf. Wassink 2.0 is ook te volgen via Twitter. Alvast dank, ik ben nieuwsgierig naar uw bijdrage!

         

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.