Eerste editie Policy Governance Nieuwsbrief

December vloog voorbij. Aan het plaatsen van blogposts ben ik niet toegekomen helaas. Hopelijk haal ik dat de komende dagen in, want er zijn nog een aantal zaken die ik hier onder de aandacht wil brengen.
Een van die zaken is het verschijnen van de eerste Policy Governance Nieuwsbrief, eind november. Deze nieuwsbrief is via deze link te lezen (en eventueel te downloaden). De nieuwsbrief heeft overigens een eigen weblog, dat voorlopig nog vrij summier is ingericht, maar waar u in ieder geval rechtstreeks alle ontwikkelingen kunt volgen.
Veel leesplezier en wij staan open voor feedback!

         

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.