Nieuwe wegen

When you come to a fork in the road, take it!

Yogi Berra

Per 1 juni 2012 werk ik niet langer voor het Ruud de Moor Centrum. Ik ga vanaf die datum deels als onderzoeker werken (op een andere plek) en zal deels eigen activiteiten gaan ontplooien. Om die reden heb ik ook mijn website aangepast. Zo is titel veranderd in ‘De Professionele Dialoog’. Dit is de naam van het eigen adviesbureau dat ik op 1 maart heb opgericht.

Via deze site wil ik meer laten weten over welke activiteiten ik vanuit dit bureau ga ontplooien. Voorlopig kun je hier alvast in het kort lezen welke aanpak ik nastreef. De komende tijd zal ik gaandeweg meer informatie toevoegen. Ik hoop ook weer iets regelmatiger blogberichten te plaatsen.

Zoals altijd staat mijn mailbox open voor reacties en vragen.

         

3 gedachten over “Nieuwe wegen

  1. Heel veel succes in je nieuwe carrièrestap! Ik blijf je met veel plezier volgen. Ook op je buitengewoon boeidende blog. Hartelijke groet, Gj

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.