Vierde nieuwsbrief Policy Governance

Zoals al eerder hier besproken, vindt deze week het Carver Event plaats. John en Miriam Carver geven morgen een seminar over Policy Governance op Nyenrode Universiteit. Ik zie ernaar uit, vooral om bestuurders, toezichthouders en directeuren te ontmoeten die met Policy Governance in de praktijk werken.

Aan de vooravond daarvan hebben wij (enkele adviseurs en bestuurders die de Policy Governance Academy gevolgd hebben) de vierde Policy Governance Nieuwsbrief uitgebracht. U vindt de Nieuwsbrief op dit weblog. Wilt u de Nieuwsbrief toegestuurd krijgen (3 keer per jaar), dan kunt u zich aanmelden via mijn Contact-pagina.

Verder wil ik graag nog wijzen op de Policy Governance Practitioners Group, een Engelstalige discussiegroep op LinkedIn, waar gebruikers van allerlei niveau en aard hun ideeën en vragen over Policy Governance uitwisselen.

         

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.