Dialoog over de dialoog

Deze week begeleid ik een groep leidinggevenden die graag meer wilden weten over de dialoog. De grote valkuil daarbij is dat ik een monoloog over de dialoog ga houden. Dan schiet het z’n doel voorbij. Ik pieker me vaak suf over hoe ik uitleg wat een dialoog is. Het beste antwoord is eigenlijk: je moet het ervaren. Dus, gek eigenlijk dat ik dat niet eerder bedacht heb, heb ik voor de bijeenkomst een dialoog over de dialoog voorbereid. Die werkvorm heb ik maar gelijk op m’n website gezet, misschien heeft iemand anders er ook nog wat aan. Reacties welkom, zoals altijd.

         

Een gedachte over “Dialoog over de dialoog

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.