De transitie in het onderwijs zichtbaar op United4Education.org

Zoals lezers van dit weblog misschien weten, is er op initiatief van Jan Rotmans en Sandra Verbruggen ongeveer een jaar geleden een groep opgericht, die zich bezighoudt met de ‘kanteling’ in het onderwijs. Het is een divers gezelschap aan mensen, werkzaam als docent, schoolleider, onderzoeker, adviseur, of ‘gewoon’ betrokkene bij het onderwijs, die één missie delen: het realiseren van een verbindend en bezield onderwijssysteem dat voor iedereen van waarde is.

Zoals ook in andere sectoren van de samenleving vindt in het onderwijs een fundamentele verandering plaats. Alle betrokkenen bij deze groep werken daar dagelijks zelf aan. Door ons te verenigen hopen we de urgentie, maar ook het enthousiasme voor waardenvolle verandering in het onderwijs in de hele maatschappij aan te wakkeren.

Op 1 oktober aanstaande organiseren we een eerste bijeenkomst voor de buitenwereld. Daarop vooruitlopend leek het ons goed onze aanwezigheid op internet te realiseren. Vandaar dat we een Twitter-account hebben ingericht: @united4ed en een URL hebben gereserveerd: www.united4education.org. Die URL komt nu nog op mijn website uit, maar de bedoeling is dat deze binnenkort een eigen plek en inhoud krijgt.

Meer nieuws volgt… Meer informatie is tot die tijd te krijgen bij Sandra Verbruggen.

         

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.