Focus op Leiderschap: De Nieuwe Meso 4 is uit

Schoolleiders! Mag ik een goed voornemen suggereren? Uit de contacten die we als redactieleden van De Nieuwe Meso met u en uw collega’s hebben, blijkt dat u ons blad-nieuwe-stijl waardeert én dat vrijwel iedereen al een abonnement op De Nieuwe Meso heeft. Dat is mooi! Alleen, de gegevens in onze administratie komen helaas niet overeen met alle positieve geluiden…daar zit nog wat ruimte voor groei, om het zo maar te zeggen. 

Cover DNM4Wij denken dat veel van u ervan uit zijn gegaan dat het abonnement op voorheen Meso Magazine of Meso Focus automatisch is overgegaan op de Nieuwe Meso. Dat was ook mooi geweest, maar die medewerking hebben we helaas niet gekregen bij het afscheid van onze vorige uitgever.

Daarom: vriendelijk verzoek als eerste daad voor het nieuwe jaar eens uit te zoeken of u écht al lid bent van De Nieuwe Meso. En als dat niet zo is, dan mag de bescheiden prijs van een abonnement (€22 digitaal, €79,50 op papier) toch geen beletsel zijn voor 4 rijk gevulde edities per jaar? U kunt uw eerste voornemen voor 2015 al realiseren, door hier te klikken.

Bekijk ook het recent verschenen 4e nummer van 2014, met als Focusthema ‘Nieuw leiderschap’, met beschouwingen op leiderschap van onder andere Thijs Homan en René ten Bos. En natuurlijk het magazinegedeelte met artikelen van o.a. Sietske Waslander over ICT in het onderwijs en Frans de Vijlder over innovatie in het onderwijs.

Kortom, als enige onafhankelijke blad voor schoolleiders in po, vo en mbo zijn we zijn nog steeds de onmisbare gids die met een onafhankelijke, nuchtere blik en gedegen geschreven stukken, de hypes van de belangrijke ontwikkelingen tracht te scheiden. Welkom terug, nieuwe leden!

Stripje Pieter

         

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.