Nieuwe look en nieuwsbrief

Op de valreep van 2016 heeft mijn website een nieuwe look gekregen. Ik hoop dat het u bevalt! Reacties en feedback uiteraard welkom. In 2017 hoop ik weer iets regelmatiger een bericht te plaatsen op mijn weblog. Ook begin ik een eigen nieuwsbrief. Onregelmatig zal ik enkele nieuwe berichten onder de aandacht brengen, van mezelf of anderen. En last but not least wil ik u via die nieuwsbrief op de hoogte houden van activiteiten en bijeenkomsten rond Policy Governance die ik wil organiseren in het nieuwe jaar. Dus bent u geïnteresseerd, schrijf u in! U kunt zich uiteraard altijd weer uitschrijven.

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief…
         

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.