Webinars en verdiepingsseminars Policy Governance

Voor 2017 heb ik een aantal bijeenkomsten, online en in-person, gepland rond Policy Governance. Het betreft ten eerste online ‘webinars’ waarin ik een introductie geef van het systeem. Ten tweede organiseer ik een verdiepingsseminar voor bestuurders, toezichthouders en andere belangstellenden, die al ervaring hebben met Policy Governance en daarover onder begeleiding ervaringen willen uitwisselen.

De online webinars vinden plaats op:

De webinars hebben telkens dezelfde inhoud en zijn gratis online bij te wonen. Klik op een datum voor meer informatie en aanmelden.

De verdiepingsbijeenkomst vindt plaats op 12 oktober 2017.

De inhoud van de verdiepingsbijeenkomst hangt mede af van de vragen die deelnemers hebben. Voor deze bijeenkomsten wordt, in tegenstelling tot de gratis webinars, een vergoeding gevraagd. Klik op de datum voor meer informatie en aanmelden.

         

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.